introDat de locale politiek ook oprecht geïnteresseerd is in onze club getuigd het volgende stukje, welke wij met medeweten van de VVD fractie Huizen op onze site mochten plaatsten.

Een delegatie van de VVD fractie is vrijdag 25 mei jl. op werkbezoek geweest bij Honk- en Softbalvereniging BSV De Zuidvogels. Om nader kennis te maken en om voeling te krijgen met wat er bij de club speelt.

 

De ontvangst door voorzitter Marcel de Boer was hartelijk. Samen met de "belangrijkste man" van de club, materiaal- en onderhoudsman Frits, werd de delegatie rondgeleid op het terrein van de club dat bestaat uit een officieel honkbalveld, een officieel softbalveld en een veld dat gemixt gebruikt kan worden. En alles ligt er prachtig bij. De verdienste van Frits, die als vrijwilliger eigenlijk een onmisbare rol speelt voor de club. Al het onderhoud wordt onder zijn bezielende leiding door de club zelf uitgevoerd wat dan ook resulteert in een van de betere velden in Nederland waar de sport beoefend wordt. Echt iets om trots op te zijn!

De BSV De Zuidvogels is een sportief gezonde club met zo'n 250 leden. Daar waar landelijk gezien het aantal mensen dat de sport beoefend toch wat dalende is, is dit bij de BSV niet het geval. Ook een goede verhouding tussen jeugd en senioren in aantallen maakt dat de club een gezonde horizon kent. Allemaal positieve zaken dus.

Toch is er een ding waar de club echt behoefte aan heeft en dat is een nieuwe lichtinstallatie. De huidige installatie is afgekeurd door de nationale bond en het gevolg is dat de club vanaf komende jaar officieel geen avondwedstrijden meer mag spelen. Dit tast de continuïteit van de club aan. Vandaar dat er een nadrukkelijk beroep wordt gedaan op de gemeente en de politiek om de club hierbij te steunen om het op korte termijn gerealiseerd.

Het werkbezoek was meer dan de moeite waard. De BSV De Zuidvogels is een prachtige sportclub waar Huizen trots op mag zijn!

Link naar het volledige artikel.

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b