9sept0Dit weekend was t weer zover; het jaarlijkse Sterrenkamp met alle beeballers en pupillen!
Dit jaar met het thema “Holland”. De kantine was omgetoverd in oranje, rood/wit/blauw en ook alle begeleiders vielen goed op in passende outfits.

Zaterdag begonnen we met het maken van kampshirts. Ook daar moest het thema terug komen in de vorm van een koe, klomp of molen. Ijverig werd er aan gewerkt.
Omdat het weer ook mee deed aan het thema “Hollands”, weken de beeballers uit naar een gymzaal voor oer-Hollandse spelletjes als spijkerpoepen en koekhappen. Op het veld speelden de softbal en honkbal pupillen “wie is de mol”. Met echte molboekjes en jokers werd er fanatiek gespeeld en gemold. Bondjes werden gesmeed en ook met de mol....

Rond 6-en stond er een heerlijk oer-Hollands maaltje op tafel; patat met frikandellen, kroketten en appelmoes. Na het eten keken we met z’n allen film. Maar er werd vooral onrustig gewacht tot het donker werd en de vossen zich op t veld verstopten. Wat waren alle vossen weer fantastisch uitgedost! Dit keer hadden we 21 vossen, een record! Vanwege het weer dit jaar helaas geen tentjes op het veld. Dus rond 22.00 uur iedereen lekker warm in z’n eigen bed. Nou ja, bijna iedereen...

Zondagochtend waren we al vroeg weer present. Om half 8 stond er al een lieve moeder eieren te bakken en werden de tafels gedekt door de dames van de organisatie.
Met vereende krachten werd door een aantal vaders het veld gedweild zodat de clinic door kon gaan. Na een heerlijk ontbijt werd eindelijk onthuld wie de Mol was en wie er met de prijzenpot vandoor ging. Tom was een goede mol, want alleen Rosalie had hem verdacht!!

Toen was het tijd voor het echte werk; de meiden gingen met Roos en Madelon ‘t veld op en de beeballers en honkbal pupillen met de mannen van Heren 1. Gelukkig viel de regen mee en kwam zelfs de zon!!
Om het kamp feestelijk en met een echte Hollandse lekkernij af te sluiten kwam er een heuse poffertjeskraam op t veld! Iedereen die aanwezig was mocht hier van mee genieten.
Met het uitdelen van een leuke goodie-bag sloten we het kamp af.

Iedereen moe, maar voldaan!
We willen iedereen die op een of andere wijze een bijdrage heeft geleverd om het kamp tot een succes te maken, onwijs bedanken!
Tot volgend jaar!!

Suzanne, Roos, Madelon, Maaike en Mieke

9sept1     9sept2     9sept3     9sept4     9sept5     9sept6     9sept7     9sept8     9sept9     9sept10     9sept11

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b