WhatsApp Image 2019 10 20 at 18.49.37BSV de Zuidvogels bestaat 50 jaar! Dat zal niemand ontgaan zijn.
Het gehele jaar vonden er al activiteiten plaats ter ere van onze verjaardag.
Op zaterdag 12 oktober vond er een heus Oktoberfest plaats in de kantine, waarvoor alle leden, oud leden en trouwe fans van “Zuid” waren uitgenodigd.
Via de kranten, Facebook, Whatsapp-groepen en mond tot mond reclame werd iedereen opgeroepen te komen, het liefst in de stijl van de bekende Oktoberfesten.

De kantine werd voor de gelegenheid omgetoverd in een Bierhal, compleet met lange biertafels en rood witte versiering. De vlag die speciaal voor onze verjaardag werd vervaardigd hing trots aan het plafond.

 

Om acht uur kwamen de eerste gasten, in Dirndl en Lederhose, binnen om de sfeer te proeven en oude of nieuwe bekenden te ontmoeten.
Ruim 140 mensen vierden met ons deze avond de verbondenheid van “Zuid”, zoals wij dat als leden altijd ervaren.
Jong en oud stond op de dansvloer of zat aan de biertafels en het was een zeer geslaagde avond.
Veel mensen hadden echt hun best gedaan om er “supertoll” uit te zien.
De vele foto’s uit de oude doos die waren aangeleverd kwamen in een slideshow voorbij, het bier vloeide rijkelijk en anekdotes werden opgehaald. Oude en huidige voorzitters schudden elkaar de hand, oud spelers en speelsters vertelden sterke verhalen en er werd genoten. Van de gesponsorde bierfusten door Bavaria, de heerlijk Kartoffelslade van Scharrelslager Welling, de nootjes en dadels van Green Age en de biertafels van feestverhuur t Gooi.
De DJ maakte er een feestje van en de dansvloer werd goed benut.
Om 01.00 uur keken wij terug op een zeer geslaagde avond.

Iedereen van de club die heeft geholpen deze avond een succes te maken; dankjewel.
Voor het bijspringen achter de bar en in de keuken, het leveren van boomstammen, het aanleggen van elektriciteit, maken van posters, uitlenen van heaters, bestellen van voorraden, beveiliging, biertappen, het opruimen de volgende morgen maar vooral voor de gezelligheid.
Wat zijn wij toch een geweldige vereniging met z'n allen.

Grussgotti!

Marco, Yolanda, Mieke, Suzanne en Madelon

WhatsApp Image 2019 10 20 at 18.49.37    WhatsApp Image 2019 10 20 at 18.49.36     WhatsApp Image 2019 10 20 at 18.49.36 2     WhatsApp Image 2019 10 20 at 18.49.36 1

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b