Heeren van Loosdrecht neemt een smakelijk initiatiefHeerenvanLoosdrecht.jpg

Het zal veel inwoners van Huizen niet zijn ontgaan: de matzwarte auto’s van Heeren van Loosdrecht Croquetteurs. De reden daarvan is dat twee medewerkers, Jos Viester en Jeffrey Leunenberg, woonachtig zijn in Huizen en daarom een bijzonder initiatief zijn gestart.

Jos Viester: “Nu de horeca is gesloten, zitten onze horeca-afnemers en wij zonder werk. En niet alleen wij, ook verenigingen hebben geen inkomsten nu clubhuizen en kantines zijn gesloten en zij broodnodige inkomsten missen. Maar omdat wij geen ‘stilzitters’ zijn, steken wij de handen uit de mouwen met de actie: Wij hebben de Smaak te pakken!

Samen met Restaurant Beau Geste openen de Heeren van Loosdrecht een pop-upstore waar Broodjes Croquette (scharrelrundvlees) en veganistisch Groentecroquetten worden verkocht. Ook worden er in aanloop naar 5 december ambachtelijke chocoladeletters aangeboden door de meester-chocolatier van Restaurant - Patisserie NoVice 

Bij iedere verkoop gaat een deel van de inkomsten naar één van de deelnemende verengingen, Daar is BSV de Zuidvogels er ook een van.
Dus ga je langs om een lekkere corquet of bitterbal te halen, vergeet dan niet BSV de Zuidvogels daar bij te benoemen. 

De croquetten en bitterballen zijn ook voor ‘to-go’ beschikbaar om thuis te frituren. Door de komst van airfryers en ovenproducten is de frituurpan uit veel keukens verdwenen, maar frituren in een stevige pan gaat ook prima. Vul deze voor de helft met schone frituurolie, zet stabiel op het kooktoestel, breng de temperatuur naar 180° (kookthermometer) en bak je producten tot ze mooi goudbruin zijn.

De pop-upstore is vrijdag open tussen 11:30 en 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur bij Restaurant Beau Geste in de Kerkstraat in Huizen.
https://heerenvanloosdrecht.nl/wij-hebben-de-smaak-te-pakken/

Wat Speelt Er?

Thuiswedstrijden
  
Laatst bijgewerkt:

Agenda

Zuidvogels agenda

Huizen

Sponsoren

VoiceWorld Eban

sk 200 200b